Успіх у Запоріжжі

/Files/images/запоріжжя (2).JPG

01-04 листопада у місті Запоріжжі відбувся VІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс ігрових програм «Адреса дитинства - Гра». Учасниками фестивалю стали вихованці народного ФЕК «Вербиченька» Нововодолазького БДЮТ у складі: Вотінцевої Поліни, Немашкало Валерії, Зінченка Богдана, Товстик Марії та Синельник Дарії (кер. Коваль О. та Коваль Т.).

З 20-ти команд, що з’їхались з усіх куточків України, наші вербичата гідно представили фольклористичну ігрову програму «Борщ та капуста – в хаті не пусто». Журі фестивалю оцінило виступ наших вихованців, присвоївши їм звання лауреатів. Також вони отримали дипломи Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру позашкільної освіти, Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради за високий рівень виступів у конкурсі «Ігрові програми» (номінації «Автентична гра», «Краща ігрова програма»).

Керівники колективу відзначені дипломами ІІ ступеню у конкурсі сценаріїв (номінація «Кращий сценарій») та подякою за підготовку команди на конкурс.

/Files/images/запоріжжя.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 131

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.